Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Αναρρίχηση, Τοξοβολία, Flying Fox & BBQ

Αναρρίχηση, Τοξοβολία, Flying Fox & BBQ. Απολαύστε μία ανανεωτική εκδρομή στα πανέμορφα τοπία της λίμνης Λάδωνα. Δείτε τον κόσμο από ψηλά με τις εναέριες δραστηριότητές μας Δοκιμάστε τις επιδόσεις σας στην τοξοβολία και την αναρρίχηση.

Ελάτε κοντά στη φύση, πάρτε καθαρό αέρα και νιώστε υπέροχα. Μία μοναδική Εμπειρία για τους φίλους της φύσης ή για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από το στρες της πόλης! Έχετε φανταστεί ποτέ πως θα ήταν να διασχίσετε ένα ποτάμι από ψηλά με τη βοήθεια μίας τροχαλίας; Θέλετε να ταξιδέψετε από δέντρο σε δέντρο και να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στην αναρρίχηση; Το Πακέτο Εμπειρίας «Αναρρίχηση, Τοξοβολία και Flying Fox» θα σας προσφέρει μία από τις πιο διασκεδαστικές ημέρες της ζωής σας!

Εναέρια περάσματα, ισορροπία, αναρρίχηση και τοξοβολία με έμπειρους οδηγούς, εκπαιδευτές και ειδικό εξοπλισμό. Η Εμπειρία σας κλείνει με ένα ομαδικό BBQ στις όμορφες εγκαταστάσεις στην όχθη του ποταμού, όπου θα φάτε, θα χαλαρώσετε και θα ξεκουραστείτε. Το πακέτο περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, ρουχισμό (ανάλογα την εποχή), εκπαίδευση, έμπειρους συνοδούς, ασφάλιση και ένα πλήρες γεύμα BBQ στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: