Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πτήση με Skydivers & παρακολούθηση άλματος

Πτήση με Skydivers & παρακολούθηση άλματος. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν θα τολμούσατε να αφήσετε πίσω σας το αεροπλάνο και να πέσετε στο κενό από τα 5, 10 ή ακόμα και 13 χιλιάδες πόδια; Αν έχετε σκεφτεί την ελεύθερη πτώση αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι αν θα το τολμούσατε, τότε σίγουρα αυτή η Εμπειρία θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε!

 Ή ακόμα μπορεί απλά να θέλετε να απολαύσετε μια πτήση διαφορετική από τις άλλες, όπου όχι μόνο θα ζήσετε την εμπειρία της πτήσης αλλά θα δείτε όλη την προετοιμασία των αλεξιπτωτιστών μέχρι και τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα και ένας ένας αφήνουν πίσω τους το αεροπλάνο πέφτοντας στο κενό! Ή μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε κάποιον φίλος σας που θα κάνει άλμα, βγάζοντας μοναδικές φωτογραφίες της πτώσης του από ψηλά. Όπως και να 'χει, αυτή η Εμπειρία είναι πραγματικά μοναδική! 

Το Skydiving, δηλαδή η ελεύθερη πτώση, είναι μία από τις συναρπαστικότερες Εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει. Οι φανατικοί του είδους το περιγράφουν ως το "το μεγαλύτερο, υψηλότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια παραγωγής ενδορφίνης και αδρεναλίνης roller coaster του πλανήτη!". Η αίσθηση απόλυτης ελευθερίας καθώς πέφτει κανείς στο κενό είναι πραγματικά απερίγραπτη, ενώ στη συνέχεια όταν ανοίγει το αλεξίπτωτο μπορεί ο skydiver να απολαύσει πραγματικά την απίστευτη θέα της γης κάτω από τα πόδια του καθώς πλησιάζει ομαλά πλέον προς το έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: