Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Rafting στον Λάδωνα

Rafting στον Λάδωνα μόνο με 45 ευρώ. Απολαύστε μία συναρπαστική εκδρομή στον Λάδωνα ποταμό. Μπείτε στη φουσκωτή βάρκα και ετοιμαστείτε για μία μοναδική κατάβαση
Ελάτε κοντά στη φύση, πάρτε καθαρό αέρα και νιώστε υπέροχα. Συνεχίστε την εκδρομή σας στη γραφική περιοχή των Καλαβρύτων.

Το Rafting είναι ένα δημοφιλές υδάτινο σπορ, τόσο για τις όμορφες διαδρομές που προσφέρει όσο για το γεγονός ότι είναι ένα σπορ για όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Αφού οι ειδικοί σας υποδεχθούν, θα σας κάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση στη στεριά, θα σας δώσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και μετά θα μπείτε στη φουσκωτή βάρκα, το raft. Απολαύστε την καταπράσινη διαδρομή, ακούστε της οδηγίες του οδηγού και ολοκληρώστε την κατάβαση περίπου 1μιση ώρα αργότερα. Το ποτάμι είναι μέτριας δυσκολίας (βαθμός WWII) και έτσι κατάλληλο και για αρχάριους.
Τι περιλαμβάνει: Κατάβαση ποταμού με ειδικές φουσκωτές βάρκες, εκπαίδευση, έμπειρους οδηγούς - εκπαιδευτές, ειδικό εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση (τεχνικό και ρουχισμό) και ασφάλιση.

Οι εγκαταστάσεις: Οι γραφικές ξύλινες εγκαταστάσεις, βρίσκονται στις όχθες του Λάδωνα (περίπου 2μιση ώρες από την Αθήνα) και αποτελούνται από κυλικείο, τραπεζαρία για φαγητό και ποτό, αποδυτήρια αντρών/γυναικών με ανεξάρτητα WC και ντους με ζεστό νερό, χώρο παραλαβής εξοπλισμού, αποθηκευτικούς χώρους και parking. Βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό Δάφνης Καλαβρύτων, ένα πανέμορφο χωριό με λιθόστρωτα σοκάκια όπου θα βρείτε γραφικά καφενεία, ταβέρνες και μπαρ.

Η Εμπειρία αυτή είναι το ιδανικό δώρο για ζευγάρια, για την παρέα ή για την οικογένεια και μπορεί να γίνει μία αξέχαστη ημερήσια εκδρομή ή εάν θέλετε να συνδυαστεί με μία διανυκτέρευση γύρω από την περιοχή των Καλαβρύτων.
Rafting στον Λάδωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: