Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Ξενάγηση Αθήνας με Αεροπλάνο

Ξενάγηση Αθήνας με Αεροπλάνο. Νιώστε τη συναρπαστική αίσθηση της πτήσης με μονοκινητήριο αεροπλάνο
Δείτε την Αθήνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί και απολαύστε τη θέα από ψηλά. Πάρτε το πηδάλιο στα χέρια σας και γίνετε για λίγο πιλότος! Περάστε πάνω από γνωστά σημεία της πόλης και τραβήξτε ανεπανάληπτες φωτογραφίες.

Η Εμπειρία αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να δείτε τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας όπως δεν τα έχετε ξαναδεί! Θα πετάξετε με έμπειρους εκπαιδευτές, οι οποίοι θα σας ενημερώσουν σχετικά με το αεροσκάφος, την πτήση και την ασφάλεια πριν την πτήση σας. Κατά την εναέρια ξενάγησή σας, εάν νιώσετε αρκετά γενναίοι θα σας επιτρέψουν να πάρετε για λίγο το πηδάλιο στα χέρια σας και να νιώσετε από πρώτο χέρι τη μοναδική αυτή αίσθηση! Τέλος θα ζήσετε για πρώτη φορά τη διαδικασία προσγείωσης μέσα από το πιλοτήριο!Το Σχέδιο Πτήσης:
Καθώς θα κατευθύνεστε από την περιοχή της Βαρυμπόμπης προς τη Γλυφάδα, θα περάσετε πάνω από το ΟΑΚΑ, θα δείτε την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, το γήπεδο του Παναθηναϊκού και άλλα γνώριμα μέρη και θα βγάλετε απίστευτες φωτογραφίες! Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου μισή ώρα και ο χρόνος αυτός περιλαμβάνει τροχοδρομήσεις, απογείωση, πτήση και προσγείωση.

Οι Πιλότοι: Όλοι οι πιλότοι που πετάνε στα Πακέτα Εμπειριών του Days4u είναι εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία, μέλη της παλαιότερης και μεγαλύτερης αερολέσχης της Ελλάδας, της οποίας πρωταρχικό μέλημα είναι η ασφάλεια και η προώθηση του αεραθλητισμού.

Το Αεροπλάνο: Θα πετάξετε με αεροσκάφος τύπου Cessna (C-152 ή C-172 ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που θα κλείσετε), ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αξιόπιστα αεροπλάνα του κόσμου. Τα αεροσκάφη έχουν διπλό πηδάλιο στα μπροστινά καθίσματα, και έτσι εάν κλείσετε για 2 ή 3 άτομα, μόνο ο ένας θα μπορέσει να πάρει για λίγο το πηδάλιο. Αν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το πακέτο 2 φορές για 1 άτομο (Ποσότητα “2” στο Καλάθι Αγορών) και να πετάξετε με 2 διθέσια αεροπλάνα ταυτόχρονα και να βγάλετε ο ένας φωτογραφία τον άλλον στον αέρα!
Ξενάγηση Αθήνας με Αεροπλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: